Skip to main content

LNG 2023 - Vancouver 

10-13 July 2023
Vancouver Convention Centre
B.C. Canada

Chevron and Qatar Energy

  • Latest Speaker Announcements | H.E. Saad Sherida al-Kaabi, CEO, QatarEnergy | Nigel Hearne, Executive Vice President, Oil, Products and Gas, Chevron Corporation
  • Jack A. Fusco, President and CEO, Cheniere Energy, Inc. | Meg O’Neill, CEO and Managing Director, Woodside Energy Ltd
  • Latest Speaker Announcements | Peter Clarke, Senior Vice President, ExxonMobil Upstream Oil & Gas Company | Jason Klein, CEO, LNG Canada

Conference Programme

To find sessions matching your interests, filter the programme by selecting one of the six bulleted conference topics below. Please note: programme sessions are subject to change.

Loading
08:00
  1. Other Conference Activities | West Level 1
    90 mins
    • Clear Filters - See Full Programme
09:30
  1. Networking and Functions | East Ballroom A & B
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

10:00
  1. Ceremony | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
11:00
  1. Leadership Dialogue | East Exhibition Hall A
    15 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
11:15
  1. Leadership Dialogue | East Exhibition Hall A
    15 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
11:30
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
12:30
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    75 mins
    • Clear Filters - See Full Programme
13:45
  1. Spotlight | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Spotlight | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Spotlight | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Spotlight | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
14:45
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

15:15
  1. Paper Presentation | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    90 mins
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Paper Presentation | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    90 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Paper Presentation | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    90 mins
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
18:00
  1. Networking and Functions | East Exhibition Hall A
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    NetworkingFunctionSponsors

07:30
  1. Networking and Functions | West Level 1
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

08:00
  1. Paper Presentation | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    75 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
09:30
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
10:30
  1. Keynote | East Exhibition Hall A
    15 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
10:45
  1. Leadership Dialogue | East Exhibition Hall A
    15 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
11:00
  1. Networking and Functions | East Ballroom A & B
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

11:30
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
12:30
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    75 mins
    • Clear Filters - See Full Programme
13:45
  1. Spotlight | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Spotlight | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Spotlight | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Spotlight | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
14:45
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

15:15
  1. Forum | Autumn Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    90 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Forum | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    90 mins
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Forum | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    90 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Clear Filters - See Full Programme
16:45
  1. Discovery Hub | West Exhibition Level
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
    Speakers
08:30
  1. Networking and Functions | East Ballroom A & B
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

09:00
  1. Leadership Dialogue | East Exhibition Hall A
    735 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
09:15
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
10:15
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
11:15
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

11:45
  1. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Paper Presentation | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    90 mins
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Paper Presentation | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    90 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Forum | Autumn Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    90 mins
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Clear Filters - See Full Programme
13:15
  1. Networking and Functions | West Exhibition Level
    75 mins
    • Clear Filters - See Full Programme
14:30
  1. Spotlight | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Spotlight | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Spotlight | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Spotlight | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
15:30
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

16:00
  1. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Paper Presentation | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    90 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Paper Presentation | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    90 mins
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Paper Presentation | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    90 mins
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
17:45
  1. Networking and Functions | West Level 1, Ballroom Foyer
    30 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    QatarEnergyLogo

18:15
  1. Networking and Functions | West Level 1, Ballroom Foyer
    60 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
07:30
  1. Networking and Functions | West Level 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

08:00
  1. Paper Presentation | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    75 mins
    • Operations and Best Practice
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    75 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
09:15
  1. Spotlight | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Spotlight | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    60 mins
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Spotlight | Autmun Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    60 mins
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Spotlight | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
10:15
  1. Networking and Functions | West Level 1 & 2
    30 mins
    • Clear Filters - See Full Programme

    Sponsored by:

    SempraLogo

10:45
  1. Paper Presentation | Summer Sessions | West Level 1, Rooms 121-122
    90 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Clear Filters - See Full Programme
  2. Paper Presentation | Winter Sessions | West Level 2, Rooms 220-222
    90 mins
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
  3. Paper Presentation | Spring Sessions | West Level 1, Rooms 118-120
    90 mins
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Clear Filters - See Full Programme
  4. Forum | Autumn Sessions | West level 2, Rooms 211-214
    90 mins
    • Commercial Stimulii
    • Clear Filters - See Full Programme
12:15
  1. Keynote | East Exhibition Hall A
    15 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
12:30
  1. Plenary | East Exhibition Hall A
    60 mins
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Operations and Best Practice
    • Commercial Stimulii
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
13:30
  1. Ceremony | East Exhibition Hall A
    30 mins
    • Operations and Best Practice
    • LNG markets, Energy Security and Decarbonisation
    • Shipping, Marine operations and Terminals
    • Upstream/Midstream Gas Production, Processing, Liquefaction
    • Commercial Stimulii
    • Downstream Infrastructure and Applications
    • Clear Filters - See Full Programme
14:00
  1. Networking and Functions | Lunchbox Collection from Ballroom A
    60 mins
    • Clear Filters - See Full Programme
Countdown to LNG2023

Countdown to LNG2023